ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ
1 Ιανουαρίου 2021
ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
1 Ιανουαρίου 2021

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που αγαπώ, που δίνουν νόημα, αγάπη και ζωή στη ζωή μου!

Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους που μοιράστηκαν και μοιράζονται μαζί μου την προσωπική τους ιστορία στο γραφείο μου, που κάναμε και κάνουμε μαζί ένα ταξίδι ζωής, αυτογνωσίας και αγάπης! Αυτή η σελίδα υπάρχει χάρη σε σας, στη δική σας σοφία, στα δικά σας δώρα, που τα μοιράζομαι με άλλους ανθρώπους εδώ με το δικό μου τρόπο!

Ευχαριστώ όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια διαβάζοντας αυτά που γράφω εδώ στη σελίδα, επικοινωνώντας μαζί μου με τον δικό σας τρόπο, με κάνετε να συνεχίζω να είμαι εδώ, να πιστεύω στις αξίες της αλληλεγγύης και του μοιράσματος, παρότι δεν έχω ελεύθερο χρόνο και η κούρασή μου κάποιες φορές ξεπερνά κάθε όριο, πράγμα που δυστυχώς φαίνεται στα γραπτά μου και λυπάμαι για αυτό. Η παρουσία σας και τα λόγια σας με συγκινούν!

Ευχαριστώ όλους εσάς, τους φίλους και τις φίλες εδώ (επιτρέψτε μου να σας λέω έτσι παρότι δεν σας γνωρίζω προσωπικά) που διαβάζοντας σας, αισθάνομαι αλληλεγγύη, κατανόηση, αγάπη, αίσθηση και βεβαιότητα ότι η ζωή είναι ωραία!

Καλή χρονιά! Να είστε όλοι καλά με υγεία, αγάπη, κατανόηση, συγχώρεση, επιθυμία για ζωή και ό,τι άλλο επιθυμείτε για να είστε καλά!