Αθώωση
25 Δεκεμβρίου 2018
Η δική μας αλήθεια
1 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Σας εύχομαι μια χρονιά όπως την επιθυμεί ο καθένας σας!

Εύχομαι αυτή τη χρονιά να αποδεχτούμε ο καθένας μας την προσωπική μας αλήθεια, όσο περισσότερο μπορούμε. 

Να κατανοήσουμε αυτό που είμαστε και θέλουμε, χωρίς ενοχές. Αν το αποδεχτούμε και το κατανοήσουμε, θα το αξιοποιήσουμε, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του.

Εύχομαι αυτήν την χρονιά να είμαστε ακόμα πιο ανοιχτοί στην αγάπη. Να αγαπήσουμε τον εαυτό μας ποιοτικότερα, να αφεθούμε στα συναισθήματά μας για τους ανθρώπους μας.

Να δεχτούμε την ελευθερία μας, να τη σεβαστούμε και να την εκτιμήσουμε.

Να περνάμε περισσότερο χρόνο στη σιωπή, να εκπαιδευτούμε στο να ακούμε προσεκτικά τα συναισθήματά μας. Να τα ακολουθούμε με εμπιστοσύνη. Να μην κάνουμε για να κάνουμε,  αλλά να μοιραζόμαστε όταν το θέλουμε, όταν είμαστε έτοιμοι για αυτό, με εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, με εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που μας εκτιμούν.

Να μην στεκόμαστε σε αυτά που αρέσουν σε άλλους, προσπαθώντας να προσαρμοστούμε, αλλά σε αυτά που επιθυμεί ο καθένας μας. Να δώσουμε την αξία που πρέπει σε αυτά, να τα τοποθετήσουμε ψηλά. Να μην δημιουργούμε πρόσθετη στενοχώρια στον εαυτό μας κάθε φορά που πρωτοπορούμε, αλλά να γοητευόμαστε από την τόλμη μας να πράττουμε με το δικό μας τρόπο. Όσο συνειδητοποιούμε ότι ανήκουμε όταν μοιραζόμαστε, τόσο περισσότερη βαρύτητα δίνουμε στην ποιότητα των συναισθημάτων μας, και όχι σε πανομοιότυπες συμπεριφορές. Όταν καλλιεργούμε τα συναισθήματά μας και η λογική μας γίνεται πιο ουσιαστική, πιο ποιοτική, πιο αυθεντική.

Να κάνουμε τους απολογισμούς μας κι όταν διαπιστώσουμε ότι αυτό που ήμασταν μέχρι πρότινος ήταν διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είμαστε, να το αγκαλιάσουμε για να βοηθήσουμε να αναδυθεί η αλήθεια μας.

Να μην προβάλουμε αλλού αυτό που νιώθουμε ή πιστεύουμε για τον εαυτό μας, αλλά να αγαπήσουμε αυτό που είμαστε. Όταν μας αγαπήσουμε, δεν θα βλέπουμε εχθρικά τους άλλους ούτε θα τους επικρίνουμε, γιατί θα δεχόμαστε αυτό που είμαστε και θα τασσόμαστε σε αυτό ώστε να το κάνουμε όσο καλύτερο γίνεται.

Να εκτιμήσουμε κάθε άνθρωπο που μοιραστήκαμε συναισθήματα μαζί του, γιατί κάθε άνθρωπος μπόλιασε με αγάπη αυτό που είμαστε.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις τόσο πολύτιμες διαδρομές που κάναμε μαζί το 2018, που με βοήθησαν να μάθω, να γίνω καλύτερη σε αυτό είμαι, σε αυτά που επιθυμώ.

Αγγελική Μπολουδάκη