Ο πόνος που νιώθουμε όταν εκφράζουμε τις ανάγκες μας, σε αντίθεση με τον πόνο που νιώθουμε όταν δεν τις εκφράζουμε
9 Νοεμβρίου 2021
Ο δρόμος της ζωής μας
15 Νοεμβρίου 2021

Έρχεται μια μέρα, κάπου στη μέση της ζωής κάθε γυναίκας, που η ίδια η μητέρα φύση στέκεται πίσω μας και τυλίγει τα χέρια της γύρω από τους ώμους μας, ψιθυρίζοντας

Έρχεται μια μέρα, κάπου στη μέση της ζωής κάθε γυναίκας, που η ίδια η μητέρα φύση στέκεται πίσω μας και τυλίγει τα χέρια της γύρω από τους ώμους μας, ψιθυρίζοντας:

“Είναι ώρα.”

«Έχετε πάρει αρκετά τώρα. Είναι καιρός να σταματήσετε να μεγαλώνετε γερνώντας και να αρχίσετε να μεγαλώνετε σοφότερες – και πιο άγριες.

Σας περιμένουν κι άλλες περιπέτειες και αυτή τη φορά, θα τις απολαύσετε με το όραμα της σοφίας και τη συντροφιά της γνώσης που αποκομίσατε και πραγματικά θα αφεθείτε.

Είναι καιρός να σταματήσουμε την τρέλα της σύγκρισης και τη γελοιοποίηση της συμμόρφωσης και να αρχίσουμε να βιώνουμε τις χαρές που μπορεί να φέρει μια ζωή, χωρίς περιορισμό και ενοχές».

Θα σας κουνήσει απαλά τους ώμους σας και θα σας υπενθυμίσει ότι έχετε κάνει το καλύτερο δυνατό.  Έχετε δώσει πάρα πολλά, νοιαστήκατε  πάρα πολύ, έχετε υποφέρει πολύ.

Αγοράσατε τα βιβλία σας  για αυτό που  ήταν, φορέσατε το  μπλουζάκι σας όπως ήθελε η μόδα.

Ακόμα χειρότερα, έχετε φορέσει τις αλυσίδες και έχετε κουβαλήσει το βάρος ενός φορτίου πολύ βαρύ για τους ώμους σας.

«Ήρθε η ώρα» θα πει.

«Αφήστε το να φύγει, αφήστε το πραγματικά να φύγει και νιώστε την ελευθερία των φρέσκων, καθαρών χώρων μέσα σας. Γεμίστε τα με ανακάλυψη, αγάπη και γέλιο. Γεμίστε τον εαυτό σας  τόσο που δεν θα φοβάστε πια αυτό που είναι μπροστά σας και αντ’ αυτού θα χαιρετάτε κάθε μέρα με τον ενθουσιασμό ενός παιδιού».

Θα σας υπενθυμίσετε ότι αν επιλέξετε να σταματήσετε να ενδιαφέρεστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς και  νοιάζεστε μόνο για το τι σκέφτεστε για εσάς, θα ζήσετε μια νέα εποχή στη ζωή σας που δεν ονειρευόσασταν ποτέ.

«Ήρθε η ώρα» θα πει..

«Για να γράψετε το τέλος, ή τη νέα αρχή, της δικής σας ιστορίας».

Donna Ashworth Words

Ευχαριστώ: https://www.facebook.com/WildWomanSisterhood/photos/a.464870870329169/2124887387660834/

Picture: Sarah Jane Adams