Έρωτας και φιλία
16 Αυγούστου 2018
Μην το παίρνεις προσωπικά
17 Αυγούστου 2018

Νιώθοντας ασφάλεια και με τους φόβους μας, τολμάμε στην επιθυμία μας

“Tzadik”: Μία ταινία μικρού μήκους για τις προκλήσεις της ζωής και τη σχέση μας με το φόβο

Ο Oriel Berkovits, απόφοιτος σχολής καλών τεχνών, αποφάσισε να δημιουργήσει αυτό το εκπληκτικό φιλμ μικρού μήκους με την υπέροχη μουσική επένδυση, για να δείξει τις προκλήσεις και τα εμπόδια που μας φέρνει η ζωή, αλλά και το πώς η σχέση με τους φόβους μας διαμορφώνει την πορεία μας προς την επίτευξη ή μη των προσωπικών μας στόχων.

Ευχαριστώ: Ευχαριστώ: http://enallaktikidrasi.com/2018/08/tainia-mikrou-mikous-prokliseis-zwis-sxesi-fovo/

……

Τολμώντας και με τους φόβους μας, σε καθετί που θέλουμε, ακόμα και τα εμπόδια γίνονται προκλήσεις στο ταξίδι προς την επιθυμία μας.

Όταν τολμάμε να εμπιστευτούμε την αξία μας, αρχικά ο φόβοι μας γιγαντώνονται. Προσπαθούν να μας αποτρέψουν. Το βόλεμά μας, οι ανάγκες και οι προσδοκίες μας, κάνουν τα πάντα για να μας κρατήσουν σε αυτά που ξέρουμε. Επιμένοντας όμως, προσεγγίζουμε τα όνειρά μας, τα σεβόμαστε, τα υλοποιούμε.

Αυτό που μας βοηθά είναι να δημιουργήσουμε μέσα μας μια παράσταση αυτού που θέλουμε, ώστε να αποτελέσει αυτή μια εικόνα ζωής, ένα σύμβολο ελευθερίας και αγάπης. Σχηματίζοντας αυτήν την εικόνα μέσα μας, την τόσο προσωπική για τον καθένα μας, είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε τι θέλουμε όπως και το τι δεν θέλουμε.

Νιώθοντας ασφαλείς και με τους φόβους μας, ταξιδεύουμε.  Όταν δεν  εναντιωνόμαστε στους φόβους μας, όταν δεν τους πολεμάμε, γιατί κι αυτοί αποτελούν κομμάτια του εαυτού μας, συμφιλιωνόμαστε μαζί τους και τους οδηγούμε εκεί που εμείς θέλουμε.

Αγγελική Μπολουδάκη – Ειδικός Ψυχικής Υγείας

 

Ευχαριστώ: http://enallaktikidrasi.com/2018/08/tainia-mikrou-mikous-prokliseis-zwis-sxesi-fovo/