Συμβουλές για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού
15 Μαρτίου 2020
Πως να αντιμετωπίσετε το άγχος για την πανδημία
15 Μαρτίου 2020

Ένας άνθρωπος που όλο τρέχει έξω από αυτόν νομίζετε ότι αναπνέει πραγματικά;

Η παύση…
Παύση ολόκληρου
Μια ολόκληρη αναπνοή… 4 χρόνοι!

Αναπνοή!!! Τι είναι αυτό; Μήπως είναι αυτό που έχουμε ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια; Μια παύση ολοκλήρου… ίσον μια βαθιά ΑΝΑΠΝΟΗ… πνοή ζωής!!!

Μήπως όλο αυτό έχει γίνει για να μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε ένα τεράστιο PAUSE και ένα τεράστιο Reboot? Όταν σε ένα σύστημα… ένα computer… υπάρχει ένας ιός τι κάνουμε; Κάνουμε save σε έναν εξωτερικό σκληρό τα αρχεία που είναι σημαντικά για εμάς και σβήνουμε από την αρχή τα πάντα. Κάνουμε ένα reset και reboot και μετά καθαροί από κάθε ιό στο λειτουργικό μας ξαναπερνάμε τα σημαντικά και υγιή μας αρχεία και έχουμε ένα καινούριο αναβαθμισμένο σύστημα που λειτουργεί άψογα!!!!

Για σκεφτείτε το όλο αυτό σε μεγάλη κλίμακα. Είμαστε όλοι εμείς ένα τεράστιο computer… ένα τεράστιο λειτουργικό σύστημα… το οποίο όμως έχει φθαρεί τόσο πολύ γιατί χαθήκαμε μέσα στο σύστημα, στο Matrix… στις πλαστές μας ανάγκες, στο να τρέχουμε πέρα δώθε και πάντα μακριά από τον εαυτό μας για να εξασφαλίσουμε τα “προς το ζην” που ξεχάσαμε να αναπνέουμε… ξεχάσαμε τον εαυτό μας. Χάσαμε τον πραγματικό λόγο ύπαρξής μας. Αποκοιμηθήκαμε σαν τις ωραίες (κοιμωμένες) που περιμένουν τον ωραίο (…) πρίγκιπα να τις ξυπνήσει… λοιπόν ο πρίγκιπας έφτασε… έβαλε τα καλά του (κακά) και μεταμφιέστηκε σε έναν ωραίο κορωνοιό (Υιός της κορώνας δηλ. πρίγκιπας) αυτή τη φορά. Ήρθε και μας φωνάζει έξω από την πόρτα μας. ΞΥΠΝΑ!!!

Θυμήσου ποιος πραγματικά είσαι!!!! Θυμήσου την δύναμη που πραγματικά έχεις μέσα σου σαν Δημιουργός… Ανέπνευσε. Καθάρισε το μέσα σου από κάθε ΙΟ. Καθάρισε το λειτουργικό σου!
Κράτα στη ζωή σου την ΟΥΣΙΑ…και σταμάτα να τρέχεις πάντα για να βρεις οτιδήποτε ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!! Η απάντηση που ψάχνεις ΕΞΩ υπάρχει ΜΕΣΑ ΣΟΥ. Απλά μείνε επιτέλους για λιγο ΑΚΙΝΗΤΟΣ, συντονίσου με την καρδιά σου. Ξέρει αυτή…. όλες μα όλες τις απαντήσεις. Βρες το κέντρο σου που τόσο έχεις χάσει. Εξάλειψε ΚΑΘΕ ΦΟΒΟ, ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και ο εξωτερικός ιος τώρα είναι απλά ένας καθρεπτισμός για την ανισορροπία που έχουμε χάσει μέσα μας. Καθρεπτίζει τον ιο μέσα μας. Η απάντηση? Μόνο μία.

ΑΓΑΠΗ!!!!

LOVE IS THE ONLY ANSWER. LOVE IS THE ONLY KEY…

Όλοι είμαστε ΕΝΑ απλά ξεχάσαμε γιατί ποτέ δεν βρίσκαμε τον χρόνο να βρεθούμε με τον εαυτό μας έστω και μερικά λεπτά την ημέρα και να θυμηθούμε ποιοι πραγματικά είμαστε και ποιος ο αληθινός μας σκοπός!!!

Χρησιμοποιείστε λοιπόν αυτή την αναγκαστική ΠΑΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ… σαν μια μεγάλη ευκαιρία να απαλλαχτείτε από μέσα σας από κάθε ΙΟ που υπάρχει στη ζωή σας… στη σκέψη σας… κάθε φόβο… κάθε αρνητικό συναίσθημα για τον εαυτό σας και τους άλλου. ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΕΣΑΣ και μέσα από εσάς όλους τους άλλους. Αλλάξτε την ζωή σας και σταματήστε να τρέχετε. Απολαύστε την ζωή… απολαύστε την κάθε στιγμή… κι αν κάτι στην ζω σας σας κάνει μίζερους και δυστυχισμένους… αν έχετε μπει στον αυτόματο πιλότο… αν έχετε γίνει ΖΟΜΠΙ ή Ρομποτάκι και έχετε επιτρέψει άλλους να σας απομυζούν ή οικονομικά ή ενεργειακά… ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ… ΑΛΛΑΞΤΕ. Έχετε τη δύναμη… θέλει μόνο πίστη. Μπορούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητά μας προς το καλύτερο… μπορούμε να εξαλείψουμε κάθε ΙΟ μέσα μας και τότε… θεραπεύοντας το μέσα μας… το έξω μας θα αρχίσει να φωτίζεται και να θεραπεύεται!

Ο,ΤΙ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΞΩ
ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ

Να ξυπνάτε κάθε μέρα και αντί να καταριόμαστε και να λέτε “πωπω τι μας βρήκε…εμάς τους κακόμοιρους…”,

Πείτε:

– ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ/ΖΩΝΤΑΝΗ.

Ευχαριστώ που ζω!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΟΥ (για τους φιλόζωους) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ!!!!

Γιατί νομίζετε ότι ο συγκεκριμένος Ιος επιτίθεται στους πνεύμονες???
ΜΗΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΟΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ????

Ένας άνθρωπος που όλο τρέχει έξω από αυτόν νομίζετε ότι αναπνέει πραγματικά???

Αυτά… για να σκεφτούμε όλοι.. πως αυτή η ΠΑΥΣΗ είναι τελικά αναγκαία και μπορεί να αποδειχτεί για ευλογία μέσα από την κατάλληλη οπτική.

Γιατί όλα τελικά είναι μαθήματα και αν έχεις την θέληση… μπορείς να βρεις το δίδαγμα πίσω από κάθε τι “άσχημο” συμβαίνει…

Σας στέλνω πολλή αγάπη και όχι φόβο.

Καμία σταγόνα φόβου.

Καμία σταγόνα Ιού!!!

Αναπνεύστε, λοιπόν, βαθιά!!!

Καλή συνέχεια!!!! 

Marika Papazoglou

Ευχαριστώ: https://www.facebook.com/marika.papazoglou.10/posts/3325974817432258