Πότε δεν είναι κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία
3 Μαρτίου 2020
Το σύμπτωμα του παιδιού σας έρχεται με μια ευχή, να επικοινωνήσει κάτι σε σας, ώστε να το ακούσετε και να βοηθήσετε τόσο εκείνο όσο να βοηθηθείτε κι εσείς
5 Μαρτίου 2020

Ευχαριστώ

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους ανθρώπους με τους οποίους κάνουμε μαζί ένα ταξίδι ζωής, ένα ταξίδι αυτογνωσίας, με άλλους για λίγο με άλλους για πιο πολύ. Σε όλους εσάς που μοιράζεστε μαζί μου τα συναισθήματά σας, τις σκέψεις σας, που χάρη σε αυτά εκτιμώ περισσότερο τη ζωή, μια που έχω την τύχη να σας γνωρίζω. Σε όλους εσάς που η αγάπη για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους σας σας κάνουν να αλλάζετε, να κάνετε υπερβάσεις, για να αγαπήσετε, για να εκτιμήσετε την ζωή όπως της αξίζει, όπως σας αξίζει.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για όσα μου μαθαίνετε, για το καλό που μου κάνετε, γιατί για να σας βοηθήσω με κινητοποιείτε να κάνω υπερβάσεις και να κάνω πιο αληθινή την αγάπη μέσα μου.

Ευχαριστώ επίσης γιατί σε αυτή τη σελίδα μοιράζομαι δικά σας ερωτηματικά, δικές σας σκέψεις, δικές σας διαπιστώσεις. Μπορεί να τα γράφω με τον δικό μου τρόπο όμως είναι δικά σας αποστάγματα ζωής.

Σας Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!