Θεός τα φροντίζει όλα τελικά…
21 Μαρτίου 2018
Η εμπιστοσύνη στην επιθυμία καθησυχάζει την φωνή του κενού
21 Μαρτίου 2018

Παιγνίδι

Τεστ*

Γράψτε:

1.Ποιο ζώο (πτηνό, θηλαστικό, ερπετό, αμφίβιο, ψάρι, κ.α) σας αρέσει και γιατί; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του που σας αρέσουν; Ποιες είναι οι ιδιότητές του που σας συγκινούν;

2.Ποιο ζώο (πτηνό, θηλαστικό, ερπετό, αμφίβιο, ψάρι, κ.α) σας αρέσει και γιατί; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του που σας αρέσουν; Ποιες είναι οι ιδιότητές του που σας συγκινούν;

3.Ποιο ζώο (πτηνό, θηλαστικό, ερπετό, αμφίβιο, ψάρι, κ.α) σας αρέσει και γιατί; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του που σας αρέσουν; Ποιες είναι οι ιδιότητές του που σας συγκινούν;

 

Απάντηση

 

Τα χαρακτηριστικά του πρώτου ζώου είναι εκείνα που νομίζετε πως είστε. Είναι οι προβολές των άλλων ανθρώπων προς εσάς, είναι οι ανάγκες σας, οι προσδοκίες σας.

Τα χαρακτηριστικά του δεύτερου ζώου είναι εκείνα που νομίζουν οι άλλοι πως είστε. Είναι η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω, που μπορεί να σας εκφράζει μπορεί και όχι.

Τα χαρακτηριστικά του τρίτου ζώου είναι αυτό που αληθινά είστε, σύμφωνα βέβαια με την εικόνα που έχετε για σας. Όσο πιο καθαρή είναι η εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας, τόσο αυτά τα χαρακτηριστικά προσδιορίζουν την αλήθειά σας.

 

Όσο πιο ενωμένος νιώθετε, όσο πιο κοντά είστε στην αλήθεια σας, όσο υποστηρίζετε αυτό που είστε χωρίς φόβο και πάθος, ανακαλύπτετε κοινά σε όλες αυτές τις ιδιότητες. Αυτό που άλλοι μας πρόβαλαν μπορεί να γίνει δικό μας με ένα μετουσιωμένο τρόπο. Η εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω μοιάζει με την εικόνα που έχουμε για μας. Στις απαντήσεις σας, όλες οι ιδιότητες μοιάζουν μεταξύ τους, ακόμα κι αν τα ζώα είναι διαφορετικά.

Αν οι ιδιότητες δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, σημαίνει πως χρειάζεται να πιστέψετε περισσότερο σε αυτό που αληθινά είστε για να το βοηθήσετε να αναδυθεί. Αν, για παράδειγμα, στο πρώτο ερώτημα απαντήσετε πως σας αρέσει ένα ήσυχο ζωάκι που δεν αλλάζει και συνηθίζει να υποτάσσεται και να ακολουθεί, ενώ στο τρίτο ερώτημα απαντήσετε πως σας γοητεύει ένα ζώο ηγέτης, σημαίνει πως δυσκολεύεστε να πιστέψετε σε αυτό που είστε από φόβο. Δεν αναλαμβάνετε την ευθύνη της αλήθειάς σας και φυσικά δεν είστε ο εαυτός σας.

 

Αγγελική Μπολουδάκη

  • Τα τεστ που ανεβάζω είναι για ψυχαγωγία