Αγάπη, Έλξη, Εμπιστοσύνη
5 Φεβρουαρίου 2018
Ο βασιλιάς και τα γεράκια
5 Φεβρουαρίου 2018

Να θες ανθρώπους που θέλουν εσένα

Να θες ανθρώπους που θέλουν εσένα

Να θες ανθρώπους που θέλουν εσένα και όχι τις προσδοκίες τους για σένα. Που τους αρέσει αυτό που είσαι και όχι αυτό που θα ήθελαν να είσαι. Που ερωτεύονται εσένα και όχι τις προβολές τους σε σένα. Που βλέπουν καθαρά εσένα και όχι την ανάγκη τους σε σένα. Που γεμίζεις δύναμη από  την ευγνωμοσύνη που νιώθουν για το ότι υπάρχεις στη ζωή τους.

Ανθρώπους που σε σέβονται, που δεν θέλουν να σε αλλάξουν, αλλά εκτιμούν αυτό που είσαι γιατί τους αρέσει. Που σε κατανοούν, σε νιώθουν, σε αγκαλιάζουν με την σκέψη τους, τα λόγια και τις πράξεις τους.

Ανθρώπους που η προσοχή τους εστιάζεται σε σένα, το βλέμμα τους σε αναζητά, η σκέψη τους σε περιβάλλει, η καρδιά τους σε χωρά.

Ανθρώπους που μαζί τους δεν αναλώνεσαι σε ερωτηματικά, γιατί η σταθερότητα κι η υπευθυνότητα τους σου δίνει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Ανθρώπους που τα όρια που βάζουν κάνουν καλύτερη τη σχέση σας, καλύτερο άνθρωπο εσένα.

Να θες στη ζωή σου ανθρώπους που σε θέλουν, που στο αποδεικνύουν με τα συναισθήματα τους, με τις πράξεις τους, με την αγάπη τους για σένα. Ανθρώπους που η έμπρακτή τους έγνοια για σένα, σε κάνουν να θέλεις να συνδεθείς με εκείνους, με την αγάπη, με τη ζωή.

Να θες ανθρώπους που τους εκτιμάς για την προσωπικότητά τους, για τις επιλογές και τις αποφάσεις τους. Να θες ανθρώπους που μαζί τους γίνεσαι καλύτερος Άνθρωπος και εσύ.

Να θες ανθρώπους που θέλουν εσένα, όμως πρώτα πρέπει να γίνεις εσύ ένας άνθρωπος που θέλεις και αγαπάς εσένα.

 Αγγελική Μπολουδάκη – Ειδικός Ψυχικής Υγείας