Παγίδα της μειονεκτικότητας
16 Ιανουαρίου 2020
Το ταξίδι της ζωής μας…
18 Ιανουαρίου 2020

Τα συγκινητικά λόγια ενός νέου μπαμπά

Τα συγκινητικά λόγια ενός νέου μπαμπά :
«Η γυναίκα μου είναι το θαύμα της ζωής»💗

Ένας συγκινητικός νέος μπαμπάς προσπάθησε να περάσει ένα πολύ μεγάλο μήνυμα μέσω του Facebook. Θέλοντας να κάνει σαφές σε όλου ότι μπορεί τα νεογέννητα μωράκια να κλέβουν την παράσταση με τον ερχομό τους, ωστόσο και οι μαμάδες αξίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο γιατί χωρίς αυτές δεν θα γινόταν τίποτα. Η φράση του πάνω από την ανάρτησή του συγκινεί τους πάντες.” Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ” – Γράφει αυτός ο νέος μπαμπάς

Το ζεύγος Battle καλωσόρισε το δεύτερο μωράκι της οικογένειας πριν από ένα μήνα. Σε μια δημοσίευσή του στο Facebook, κάτω από την φωτογραφία του τοκετού, ο νέος μπαμπάς έγραψε:

«Ειλικρινά, δεν ξέρω πως τα κατάφερε. Ο πόνος ήταν τόσο έντονος που μέχρι και εγώ το καταλάβαινα. Ακόμα και οι γιατροί παραδέχτηκαν ότι ήταν μια δύσκολη γέννα».
«Έσφιγγα ασυναίσθητα τα δόντια μου και δάκρυζα μαζί της σε κάθε συστολή. Και όλα αυτά ενώ συνειδητοποιούσα ότι είμαι απλώς ένας θεατής στον πόνο της».

Όπως είπε και ο ίδιος η γυναίκα του έδωσε το 100% προκειμένου να ανταπεξέλθει. Και με ένα μαγικό τρόπο κατάφερε να δώσει και παραπάνω, έως ότου κράτησε στα χέρια της το αγοράκι της.
«Ο γιος μου είναι ένα θαύμα. Όλα τα μωρά είναι θαυματάκια. Αλλά για μένα το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής είναι η μητέρα, γιατί αυτή μου έδειξε τι πάει να θυσία και αγάπη. Η γυναίκα μου είναι το απόλυτο θαύμα».
«Δεν είχε κοιμηθεί καλά εδώ και δύο μέρες, ήταν εξαντλημένη και πονούσε. Παρόλα αυτά δεν μπορούσες να το καταλάβεις. Ήταν λες και ο γιος μας είχε εξαφανίσει όλο τον πόνο, το άγχος και τον φόβο. Τίποτα δεν μετρούσε περισσότερο για εκείνη από το παιδί μας. Και ξέρω ότι θα το ξαναπερνούσε όλο αυτό για εκείνον. Δεν έχω δει ξανά τόση αγάπη και τόση δύναμη!»
Ο νέος μπαμπάς έκανε μία ακόμη παρατήρηση όσο ήταν στο νοσοκομείο. Είδε τους φίλους και τους συγγενείς ακόμα και το ιατρικό προσωπικό να δίνουν όλη τους την προσοχή στο νεογέννητο μωρό. Όμως εκείνος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από την γυναίκα του. «Ήταν πανέμορφη και ένιωσα να φουντώνω από αγάπη και σεβασμό. Έγραψα αυτό το post περισσότερο για να ευχαριστήσω αυτή την εκπληκτική γυναίκα.»

Στο τέλος ο νέος μπαμπάς παρακινεί όλους τους συζύγους να ακολουθήσουν την παρακάτω συμβουλή του.

«Βουτήξτε στον κόσμο της συντρόφου σας. Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να εκτιμήσετε τις θυσίες που κάνουν για τα παιδιά σας. H συμπόνια και η ενσυναίσθηση είναι απαραίτητες σε μια σχέση. Να είστε παρόντες, αφοσιωμένοι και ευγνώμονες. Πραγματικά αυτό νομίζω ότι είναι το μυστικό συστατικό για έναν χαρούμενο γάμο που θα διαρκέσει για πάντα».